Over ons | Bakkerijwereld

Bakkerijwereld bestaat al heel wat jaren. Nadat de bakkerij (Bakkerij van Snippenberg) is verkocht, zijn we doorgegaan met Bakkerijwereld. In eerste instantie verkochten we vanuit een hal op de Galvanistraat, maar deze werd al snel te klein. Sinds de zomer van 2019 zijn we terug in ons oude pand aan de Frankeneng, waar vroeger ook de bakkerij was gevestigd. Dit is de plek waar de koffie en thee altijd klaarstaat en waar we graag in gesprek gaan om zo tot de juiste oplossingen te komen.

Machines en bakkerijgereedschappen staan hier in overvloed, met een snel wisselend aanbod in occasion apparatuur. Een deel van de nieuwe apparatuur staat hier ook uitgestald, uiteraard is het mogelijk om deze in werking te zien.

Wat je ook zoekt; nieuw, occasion, werkbanken, afkoelwagens of specifiekere machines, we hebben meestal wel een oplossing voor je klaarstaan. Indien we geen directe oplossing hebben, kijken we verder in ons netwerk. Bakkerijwereld is tenslotte meer dan alleen de verkoop van machines. Het is ook een plek waar we inspireren en mensen samenbrengen. Kijk maar eens op onze Facebook of Instagram, daar zijn velen voorbeelden te vinden.

Bij Bakkerijwereld delen we graag kennis en gaan we altijd graag een stapje verder om in jouw behoefte te voorzien. We bieden maatwerk oplossingen en denken graag mee over apparatuur en gereedschappen die aansluiten bij jou als persoon of bij jouw onderneming. Persoonlijk contact en advies zal voor ons dan ook altijd van allergrootst belang zijn. We zijn geen 'dozen schuivers', dat zit niet in onze aard. Echter zien ook wij de wereld veranderen. Het online verkoopkanaal kunnen we eigenlijk niet langer omheen. Daarom hebben we ervoor gekozen de Bakkerijwereld Shop in leven te roepen. Een plek waar je kunt bestellen wanneer je al precies weet wat je wilt en wat je zoekt. Korte snelle lijntjes in een snelle wereld, waar overbodige mailtjes tot de geschiedenis behoren.

Maar wat als je er nog niet helemaal uit bent? Ook dan zijn we er voor je! Onze informatieve blogartikelen en video's helpen je een productkeuze maken. Je moet je tenslotte goed voelen bij je nieuwe gereedschap of machine! Kom je er na het lezen van de artikelen en het bekijken van de video's niet uit? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Want ook jou helpen we graag persoonlijk verder.

Tot snel!

Het team van Bakkerijwereld.


De smaak te pakken